tirsdag 14. september 2010

Pakke fra Pappaprylar


Jeg har vært så heldig å få et regntrekk til paraplytrillen vår fra Pappaprylar. Regntrekket jeg har vært så heldig å få er fra merket Axel & Ida. De flotte regntrekkene finnes i rødt og sølv. Blomstene på regntrekket fungerer som reflekser, så vognen blir godt synlig i mørket. Trekket passer til de fleste triller. Den passet perfekt på paraplytrillen min. Den dekker godt, og babyen har god plass under trekket. Det er ikke tett på sidene, så det kommer godt med luft under, så det er ingen grunn til å være bekymret for at babyen ikke får nok luft under trekket.


Det er en klaff fremme på trekket som kan åpnes, slik at babyen kan se ut om den er vålken. Da ser trekket slik ut:


Ikke nok med at trekket fungerer til formålet - holde trilla tørr, men jeg syntes det var så utrolig flott med fargene og blomstene. Dette er et trekk som ikke alle har maken til, og det liker jeg!

Pappaprylar selger utrolig masse flotte og spennende produkter, og her er det alt hva enhver småbarnsforelder kan drømme om. Det er masse smarte ting, og bl.a. selger de The Wean Machine som jeg har skrevet om tidligere. Utvalget er enormt, så jeg anbefaler alle å ta en titt innom Pappaprylar.


Konkusjon:
Regntrekket fungerer kjempebra. Det er flott at man kan ta ned nylonlokken når babyen sover, slik at det blir dempet belysning. Refleksene er også helt topp. Det er godt å vite at man er synlig med vognen nå som det er så mørkt og svart ute. Trekket tar liten plass når det ikke er i bruk, og er supert å ha lioggende i stellevesken ifall regnet kommer brått på. Trekket er lett å sette på og ta av vognen, og det passet helt perfekt på paraplytrilla mi. Regntrekket Axel & Ida kan anbefales for alle som vil ha et stilig regntrekk som ikke alle andre har, og som beskytter vogna perfekt.

Ikke nok med at Pappaprylar har en fantastisk nettbutikk, men de har også en kjempeflott blogg som dere må titte innom.

Tusen, tusen takk til Erik og Oskar på Pappaprylar for det flotte regntrekket!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!