fredag 20. august 2010

Supre bukser fra Fina Frön

For en tid tilbake var vi så heldige å få 2 nydelige bukser fra den flotte nettbutikken Fina Frön


Vi har brukt buksene masse i sommer, og er kjempefornøyde med de. Vi ahr vasket dem masse, og buksene er like fine og har samme myke gode kvalitet.

Jeg må vel innrømme at Brucebyxan som er Fina Fröns egen bukse, har vært min favoritt. Den sitter utrolig godt på en aktiv liten krabat, og buksen holder seg like fin vask etter vask. Vi har brukt den masse både hjemme og på turer, og kan anbefale denne buksen til alle småbarnsforeldre uten å blunke! Ikke bare er kvaliteten utmerken, og passformen veldig god, men den er så stilig også.

Hvem vil vel ikke ha en sånn? Buksen finnes i flere mønstre, så det er bare å titte innom Fina Frön, så finner du nok en du liker :)

Den andre buksen er en blå  Kid mjukisbyxa fra Tiny Minimyo. Også denne er veldig myk og behagelig å ha på. Den var litt stor i størrelsen, og det er jo kjekt når babyene vokser fort som bare det. Vi er også veldig fornøyd med denne.

Så skal du ha nye klær til babyen i høst, så er Fina Frön absolutt å anbefale. Det er så flott med klær som ikke alle de andre småttisene har, og det kan du finne her både til prinser og prinsesser. Ta en titt innom dem så vil du nok finne noe du liker du også.  
Psssst: Det er enda litt salg i nettbutikken ;)

2 kommentarer:

 1. Søte bukser. Likte den blåe!
  Ha en fin dag
  Klem Tonje

  SvarSlett
 2. Fine bukser.. Jeg likte også den blåe..
  Ha en fin dag:)
  Klem

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!