tirsdag 24. august 2010

Solsikre klær fra Solkatt

Jeg er så heldig å ha fått en bukse og en skjorte fra Solkatt for å teste ut på prinsen min.  Solkatt er et svensk firma som designer, produserer og selger solsikre klær for barn. Solkatts klær brukes sammen med badeklær både på stranden, i båten, på hytta eller der barnet måtte befinne seg når solen står høyt på himmelen.

Klærne tilvirkes i materialet Solarweawe® som blokkerer opptil 97% av UV-strålene fra solen. Dette tilsvarer solfaktor 50. Tekstilene er av 100% nylon og er luftige og herlige mot barnets hud. De er også hurtigtørkende, flekkavvisende og har fått toppkarakter i allergitester. 

Jeg har ikke kjent noen barneklær som har vært så lette og herlige før, så disse blir perfekte å ha på soldager. Håper det blir flere her oppe i nord, og hvis ikke så blir det testing av disse når vi skal på ferie litt senere i høst. 


Jeg gleder meg masse til å teste disse flotte klærne, og kommer tilbake med rapport på hvordan de fungerer. Om du vil se nærmere på plaggene og kjøpe dine egne, så gjør du dette på Solkatts nettsider.

1 kommentar:

  1. Hej, solkläderna ser verkligen fina ut.

    Hälsningar Pia
    bakformen@gmail.com

    SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!