onsdag 18. august 2010

Sing Sang - Mine Første Rim og Regler

Jeg er så heldig å få samarbeide med Childrens House om å teste ut noen av deres flotte produkter sammen med prinsen. Rett før helga mottok jeg en herlig pakke som inneholdt kortene "Mine første rim og regler". Boksen inneholder over 90 rim og regler, og kortene var solide og utrolig flotte. Tegningene var herlige og prinsen var veldig nyskjerrige på dem, så disse kommer nok til å bli studert masse av nysgjerrige barneøyne her i huset! Og til mine svenske lesere - Sing sang har også svenske kort! Sjekk nettsiden deres for å se nærmere på disse.
Mine første Rim og Regler
Jeg har jo allerede erfart at det meste av kunnskapen som både sanger, rim og regler er forsvunnet fra hodet mitt, så dette var midt i blinken. Prinsen elsker sang og musikk, så kortene måtte jo prøves med det samme!
Med sangstemme som kun egner seg bak lukkede dører, satte vi i gang. Han fikk studere kortene, mens mamma sang og leste, og han elsket det!! Dette blir nok en fast kosestund hver dag tenker jeg. 

Kjøp de herlige kortene her i nettbutikken Fava. Har du ikke småttiser selv, er dette en glimrende bursdagsgave eller julegave til småbarnsforeldre.
Tusen takk til snille Gro på Childrens House som er så snill og sponser meg med de flotte kortene :)

1 kommentar:

  1. De kortene har vi også - og vi har hatt mye glede av dem i to år nå.
    Heldig du er som blir sponset. Så kjekt!
    Ha en fin aften
    Klem Tonje

    SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!