lørdag 10. juli 2010

Kosetur til Sverige og lek med Sophie la Girafe

I dag har vi vært i Sverige på kosetur til Hemavan i Sverige. Vi fikk både shoppet og spist, og mini storkoste seg på turen.
Her er den blide gutten godt sikret i bilen, og smilet er så stort at smokken nesten detter ut. Da vi var ute og spiste fikk mini leke med sin nye leke, Sophie la Giraffe. Denne likte han veldig godt.
Denne leken er håndlaget i de Franske Alper og er en blitt en stor hit blandt babyer over hele verden. 

Sophie la Girafe er en meget omtalt barneleke som passer ypperlig for småbarn med såre gummer. Hun så dagens lys i Frankrike i 1961 og har siden den gang blitt gitt i gave til millioner av barn verden over. Det selges om lag 800.000 eksemplarer av denne herlige, lille sjiraffen årlig. 6 av 10 nyfødte franske babyer får sin egen lille Sophie i gave.

Sophie skal stimulere mange av barnas sanser:

* Syn:
De mørke flekkene på Sophies kropp, samt hennes mørke øyne skaper visuell stimulasjon og gjør henne godt gjenkjennelig for barnet

* Hørsel:
Når barnet klemmer på Sophie avgir hun en morsom pipelyd som stimulerer barnets hørsel og som også hjelper barnet til å forstå sammenhengen mellom handling og effekt.

* Smak:
Sophie er meget fleksibel og myk og hun har flere deler som babyen kan tygge på (ører, horn og ben). Hun er perfekt for å roe ned barnets såre gommer når tennene kommer.  Sjiraffen er håndlaget i de franske alpene og består av naturgummi  (ftalatfri). Hun er malt med matmaling. Foreldre trenger derfor ikke uroe seg for at barnet skal få i seg farlige stoffer når de tygger på Sophie.

* Føle:
Sophie er som sagt laget i naturgummi, noe som gjør at hun er meget god og myk å ta på. Hun har også en perfekt passform for små barnehender. Hun er meget lett, og hennes lange hals og ben gjør det enkelt for barnet å få tak i henne.

* Lukt:
Sophie lukter søt naturgummi fra Hevea-treet som barnet vil elske

Sophie kan du kjøpe i nettbutikken til Lykkeland.

Glem ikke å delta i konkurransene mine om å vinne Navnesmokken HER , konkurransen om å vinne rabattkoder på babypledd HER og konkurransen om å vinne en stelleveske fra Willvin HER.

2 kommentarer:

  1. Blir nesten litt trist når jeg ser den - veslefrøkna hadde en sånn en, og ELSKET den. SÅ god å tygge på, og SÅ deilig å ta på. Så den var alltid med på tur. Dessverre begynte hun å skjønne at det gikk an å kaste ting...
    Håper et annet barn er lykkelig med Jennys Sophie ♥

    SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!