fredag 9. juli 2010

Helgelandskysten - båttur til Selsøyvik

Da har vi igjen vært på en nydelig båttur langs Helgelandskysten. Denne gangen satte vi kursen til vakre Selsøyvik, hvor vi skulle hilse på Ida i barselgruppen og hennes sønn som er født samme dag som mini. Turen startet i et vakkert sommervær på Nesna, og da vi startet opp møtte vi Hurtigruten.

I bakgrunnen sees øya Tomma. På turen oppover så vi mange av de nydelige fjellene og øyene som lå vakkert badet i solen. 
Vi passerte Polarsikreløya Vikingen, og bak den ligger idylliske Buneset. Her var jeg i juni i fjor og kjørte kurs for en flott gjeng. Nydelig sted som anbefales. Håper de får gjestebrygge snart!
Så gikk vil til vakre Selsøyvik med et nydelig handelssted fra 1700-tallet. Her hadde de en koselig cafe hvor vi kjøpte oss kaffe og kake. Etterpå var vi på landhandelen og fikk kjøpt med oss den nydelige røykalaksen som de lager der. Ettermiddagen tilbrakte vi hos Ida hvor vi koste oss med kaffe og vaffler. Mini koste seg i den nye paraplytrillen sin, og på seg hadde han de nydelige Bruce sykkelbuksene som vi holder på å teste ut for den flotte butikken "Fina Frön"
På morgenen etter, våknet vi opp til nok en nydelig dag.
Fra båten tok vi dette fine bildet mens vi satt og spiste frokost, rett etter at Hurtigruten hadde passert gjennom det trange sundet. Så satte vi kursen tilbake til Nesna.
Her er Selsøyvik med den kjente Rødøyløva i bakgrunnen. Litt lengre ned på kysten fikk vi også sett Hestmannen fra "rettsida"
Så nå venter vi bare på mere godvær og flere nydelige opplevelser i båten.

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att du vill vara med och tävla hos mig :) Lycka till, och fortsätt gärna hålla koll på min blogg för fler fin fina tävlingar är på gång efter semestern med fin fina vinster ;)

    SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!