tirsdag 27. juli 2010

Flotte gaver til Mini

Da vi hadde familien til min kjære samboer på besøk i forrige uke, fikk vi veldig mye fint til Mini. Han fikk både klær og leker, og verdens flotteste lekegrind. Lekegrinden har vi ikke satt opp enda, så den har jeg dessverre ikke fått tatt bilde av, men det kommer etterhvert!

Mini fikk den fine blå solhatten hos bestemor og bestefar, og den blå capsen hos oldemor. De var kjempefine på, så neste gang solen dukker opp i Mo i Rana (forhåpentligvis i år....), blir han en skikkelig tøffing med disse på hodet. De andre luene kjøpte jeg selv. De 2 med snor under haka frant jeg på Cubus til 14 og 19 kr, og den blå på H&M.
De 2 øverste parene med gode ullsokker fikk han også hos bestemor og bestefar. De 3 nederste kjøpte jeg selv på Kap Ahl til 5 kr paret.

Disse to fine og kjempetøffe settene fikk han også hos bestemor og bestefar! Nå blir han en fin liten tøffing til høsten!!

Denne flotte smokkholderen og dette fine speilet fikk han hos oldemor. Speilet er allerede kjempepopulært, og han liker godt å ligge på magen og titte på seg selv i det :)

Og så fikk han denne fine leken som synger barnesanger hos bestemor og bestefar. Etterhvert kan han lære bokstaver og tall med denne, men vi får vel vente litt med det - en måned eller to ;) Mini liker også denne leken veldig godt, og ler og koser seg med sangene! Ekstra morsomt er det når jeg også stemmer i. Det er nok veldig morsomt for han siden jeg er helt tonedøv he he!

Som dere ser så ble det veldig mye fint på prinsen, og han takker nok en gang så mye for de fine presangene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!